Ervaringen van klanten

 
Hieronder kun je reacties lezen van mensen die ik heb geholpen met opruimen. Wil jij ook je ervaring delen? Laat het mij dan even weten!

Alles in no-time georganiseerd!

Zeer professioneel en daardoor in no-time alles georganiseerd. Top!

Jacques, Nieuw Lekkerland

Dagen geïnspireerd gebleven

Nadat Monique was geweest, ben ik nog dagen geïnspireerd gebleven en ben lekker in huis bezig geweest. En de Skype gesprekken om mij gemotiveerd te houden waren geen overbodige luxe.

Els uit Ridderkerk

Het ‘opruimvirus’

Monique heeft mij aangestoken met het ‘opruimvirus’. Zoeken behoort voortaan tot het verleden, ik weet nu waar alles ligt.

Cynthia uit Breda

Leren ‘nee’ te zeggen

Te weinig energie was voor mij de reden om Monique te benaderen. Uiteindelijk heb ik leren ‘nee’ te zeggen in tal van situaties, waardoor mijn tijd minder versnipperde en heb ik meer overzicht in mijn agenda.

Frederique uit Spijkenisse

Het voelt zo fijn nu die stapels verdwenen zijn!

Met de systematische en luchtige manier van Monique heb ik mijn rommelmagneten weten aan te pakken. Ik zag er als een berg tegen op maar met de praktische en humor gebrachte tips en tools ben ik opgewekt aan de slag gegaan. Mijn grote valkuilen zijn het uitstellen van beslissingen en dingen te groot aan willen pakken. Nu pak ik door en blijft het opgeruimd. En het voelt zo fijn nu die stapels rondom mijn werkplek verdwenen zijn en dat andere stapels nu beginnen te slinken. Opruimcoach Monique heeft me even goed op gang geholpen.

Fiona uit Drachten

Een actieplan wat ook echt bij je past

Monique is goeie mix van professional en warm mens.. ze komt met kennis en humor snel tot de kern en kan je “opruimprobleem” vertalen in een actieplan wat ook echt bij je past.

Anne uit Kaatsheuvel