PGB begeleiding

Je kunt best wel heel veel zelf, maar vindt het fijn om als het nodig is een steuntje in de rug te krijgen. Zeker als de buitenwereld te veel van je vraagt en je daardoor het overzicht een beetje kwijt raakt.

Je zoekt niet iemand die alles van je overneemt en zich overal tegenaan bemoeit (daar moet ik ook niet aan denken). Je zoekt iemand die de tijd neemt om naar je te luisteren en je helpt.

Ik kan je helpen met:

* het plannen van je dagen.
* het nakomen van je afspraken.
* het zoeken naar een fijne manier om je dagen te vullen.
* je huis opgeruimd te krijgen en te houden.
* je administratie en financiën op orde te brengen en te houden.
* het voorbereiden van ‘moeilijke’ gesprekken.

Zodat je lekker je ding kunt blijven doen, maar wel iemand hebt waar je op terug kunt vallen.  Maar let op, ik ben geen watje. Ik weet dat een liefdevolle schop onder de kont ook af en toe nodig is.

Ik ben Monique en begeleid vanaf 2010 als zelfstandig begeleider, mensen met een PGB, die praktische hulp en ondersteuning kunnen gebruiken in het dagelijks leven.

Daarnaast werk ik vanaf oktober 2016 als opruimcoach voor mensen zonder PGB, die een hekel hebben aan rommel, maar ook een hekel hebben aan de tijdrovend opruimklussen. Ik help met opruimen en leer een effectieve manier van opruimen, waarmee definitief afgerekend kan worden met rommel en zooi in huis, zodat er tijd en ruimte voor leukere en belangrijkere dingen overblijft.

Neem contact met mij op, zodat we samen kunnen bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

Wat zeggen anderen over mij: